Det börjar vara förlåtet nu.

Vi har fått njuta av flera fina soliga dagar i rad nu här i Vasa. Snart kan jag kanske förlåta för besvikelsen jag kände då vi landade förra veckan och möttes av snö på marken och snöblandat regn. Tycker inte att snöblandat regn passar sig i april faktiskt. Så det så.

 

Soligt ute betyder också att det är lite mindre folk på gymmet dagtid, så det utnyttjade jag i söndags. Satsade på samma sak igår, men det gick inte lika bra, måndagar verkar det inte vara lika poppis att vara utomhus. Fick i alla fall till riktigt bra pass båda dagarna och dessutom fick jag igår träffa min fina kusin som debuterade i bikinfitness i lördags. 

 

​​Alltså man ska ta bilder framför fönster, visst? Ljussättningen blir så fantastisk. 

 

​Jag springer förstås också, och ta mej tusan det går bra ännu. Igår sprang jag 13 km på morgonen och trots att jag försökte ta det lugnt så gick det bara snabbare och snabbare. Det roliga var att pulsen ändå hölls på en riktigt bra nivå, så det kändes nästan som gamla goda tider. Idag sprang jag igen (och solen var uppe redan klockan 6 - det är något jag älskar!) och lyckades faktiskt ta det riktigt lugnt idag. Men mitt lugna tempo är nu betydligt bättre än för bara några månader sen, så jag hoppas verkligen att formen bara går uppåt.

 

Har nya skor också. Man behöver nog 7 par Nike Free (fast jag springer inte i alla, använder löpskor i jobbet också).

 

Ah, morgonljus och tomma gator. Älsk!

21.04.2015 kl. 18:09

Jag är stark!

Efter att vi kommit hem från Nederländerna har jag tagit lite springpaus. Delvis p.g.a tidsbrist och trötthet, men delvis för att jag inte haft lust. Istället har jag tillbringat tid på gymmet, för det saknade jag då vi var borta.

 

I torsdags blev det bröst/biceps/triceps och igår blev det ben och mage. Jag har börjat inse att jag faktiskt är ganska stark numera. Har alltid tyckt att jag varit sådär okej-stark. Inte svagast på gymmet, men inte heller stark. Men numera tar jag sådana vikter i vissa övningar att jag t.o.m. får en del imponerade blickar (det här är ju Finland, så ingen kommenterar förstås) och det känns riktigt bra att faktiskt vara stark. Och starkare har jag tänkt bli.

 

 

Man kan ju dock inte springvila hur länge som helst, så två dagar fick räcka. Idag tog jag på mig springskorna igen och for ut på en kvällsrunda. Började lugnt, men märkte sen att farten bara blev snabbare och snabbare, trots att jag har träningsvärk efter gårdagens benpass. Till sist hade jag avverkat 14 km på inte mycket mer än 70 minuter och det tycker jag är rätt okej faktiskt.

 

18.04.2015 kl. 19:53

Hemma igen.

Bloggen fick kliva åt sidan under resan till Nederländerna, men nu är vi hemma igen. Åkte ju iväg för att springa Rotterdam marathon, men också för att få lite semester och tur var väl det, för loppet gick rent ut sagt åt helvete. Min sluttid blev personsämsta, och även om tiden inte är dålig per se, så är det inte en bra tid för mig.

 

Ledsen typ efter målgång. Hade ju hoppats på mycket mer då löpningen äntligen verkat gå åt rätt håll.

 

För att börja med det positiva: formen verkar vara helt okej. Jag passerade halvmaraton på 1.44 och det kändes ganska avslappnat och lätt.

Efter det blev det jobbigt, för energin tog slut och jag hade trott att de skulle servera bananer/russin på någon av vätskestationerna, men det enda som fanns var vatten och sportdryck (och te (?) längre fram). Hade inte ens tänkt på att kolla upp den saken, för jag var liksom säker på att det måste finnas mer energi på ett maratonlopp med 30 000 deltagare. 

 

Erasmusbrug som vi sprang över två gånger.

 

Vid 25 km tog jag alltså dumt nog en mugg sportdryck för att få i mig någon typ av energi, men sportdryck funkar inte för mig och min mage kraschade direkt. Kunde inte springa och det kändes som att jag spenderade mer tid på bajamajor (eller i kö till dem) än på banan. Vägrade kliva av (ville ha min medalj) så jag kämpade mig framåt, mycket gåendes (fick grymma kramper direkt jag försökte springa, eller så blev jag ... ja ... nödig).

 

Det var inte roligt någonstans och även om publiken var fantastiskt peppande, så hälpte det inte så mycket då jag inte kunde springa fast jag ville. Var sur och arg ett tag, men till sist gav jag upp alla tankar på sluttid och baa knatade framåt. Fick en banan av någon i publiken och vid 37 km stod ett grannskap och delade ut apelsinklyftor - så sjukt gott!

 

Sista kilometern lyckades jag faktiskt springa, för då hade magen fått lugna sig i 5-6 km (då jag gått extremt mycket) och den gick på 4:45 eller något sånt. Benen var alltså inte speciellt trötta... Andra halvan tog 2.27, så det blev en positiv split som heter duga...

 

Morgonen efter loppet var jag ute på morgonjogg/promenad och kunde utan problem sprinta på den här banan. Hade hoppats på att ha lite mer funktionsodugliga ben i måndags faktiskt.

 

Efter loppet tog det 8 timmar och en hel del magmedicin innan jag kunde äta. Efter det har magen varit okej, och jag har istället ältat min dumhet och ångrat mig tusen gånger om (att jag tog den där sportdrycken alltså). Det kommer fler lopp och allt sånt, ja, men det kändes som att det var min tur att lyckas lite nu, så det gör lite ont att det gick såhär. Nu skulle jag vilja tävla igen, men samtidigt är jag inte så sugen på att misslyckas ännu en gång, så vi får se när nästa tävling blir. Får väl slicka såren och träna mer, helt enkelt.

16.04.2015 kl. 19:07

Ett år äldre.

Idag fyller jag år. Firade det med ett löppass idag morse före frukost: 27 stycken korta intervaller (27 sekunder spring, 27 sekunder gåvila). Ni kanske kan gissa hur många år jag fyller ;)

 

 

Jag har också varit på massage idag. Inför-tävling-massage. Det var längesen jag var på den massagen sist. Utsidan av mina lår var extra spända, så min massör tyckte jag skulle foamrolla dem ännu ett par gånger innan tävling. Det lockar inte direkt, men jag ska väl göra det ändå.

 

Imorgon ska jag alltså hinna jobba, sitta på eftermiddags- och kvällsfortbildning, packa och förbereda för de dagar jag är borta från jobbet. På lördag morgon kl. 6 flyger vi iväg mot Amsterdam. Det är lite med skräckblandad förtjusning jag ska tävla igen. Har ju typ glömt hur man gör.

09.04.2015 kl. 22:11

Det närmar sig.

Det blev lite tyst på bloggen här p.g.a. påsk och jobb, men nu är jag här igen. Påsken förflöt genom lite träning, en del studier och ett dop. Efter påsken har det varit pang på med jobb - ny period (sista innan sommarlovet!) innebär att det ska ges betyg för den förra perioden och det tar alltid lite tid, men nu är det gjort.

 

Ingen gav mig något påskägg i år, så jag fick köpa ett själv.

 

Förutom allt jobb så har jag också klämt in alla tre gympass för denna vecka redan. Ben/mage i måndags, bröst/biceps/triceps igår och rygg/axlar idag. Detta p.g.a. att jag inte vill ha träningsvärk på söndag, för då går ju starten till Rotterdam marathon. Det är inte länge kvar nu alltså.

 

Kommer inte att befinna mig på gymmet igen förrän nästa torsdag eller så.

 

Jag känner mig som en nybörjare då det kommer till maratonstarten. Har haft problem med andningen så länge nu att jag aldrig räknat med något annat än att lalla runt banan på nytt personsämsta eller så. Men nu förutspår min Garmin att jag har ett VO2-max värde på 52 ml/kg/min (vilket är elitvärde) och att jag borde kunna springa maraton på 3:11:12. Och min Garmin har jag bara haft under tiden jag haft andningsproblem, så där finns ingen data från "my golden days". Gissa om jag är förrvirrad. Ska jag springa i 4:30/km eller 6:00/km liksom? Tror jag kommer att känna efter hur det känns på söndag helt enkelt.

08.04.2015 kl. 21:00

Långfredag och långpass.

Ifjol blev det ett redigt långpass på 50 km på långfredagen. I år ha jag bara en dryg vecka kvar till maratonstart i Rotterdam och dessutom sprang jag 40 km förra fredagen, så långpasset på långfredagen fick bli en kortare variant.

 

Hade tur och fick sällskap av både Ella och Heidi N och därmed gick passet så himla lätt och snabbt då vi fick prata bort kilometer efter kilometer efter kilometer. Vi startade redan vid 9-tiden och snurrade runt lite i Dragnäsbäck, Skogsberget, Böle, Vapenbrödrabyn och centrum innan jag och Ella var nöjda med våra 21 km och for hem. Heidi hade planerat in minst 30 km och hon fick ihop 34 km till slut. Hatten av för det - om jag planerat in 30 km så springer jag 30 km, för mitt pannben räcker bara så långt.

 

Mitt snygga och tuffa sällskap.

 

I övrigt känner jag av en viss träningsvärk i baksidan av benen sen jag körde ben på gymmet i torsdags. Mitt nya benpass är inte lika skrämmande som det tidigare (jag har inte längre Bulgarian squats (3*20/ben) med tunga vikter på schemat), men det brände nog ändå ordentligt i benen, speciellt i vaderna. Måste få in nästa veckas benpass på måndag så aytt jag säkert inte har träningsvärk då starten går på söndag.

04.04.2015 kl. 11:06

Jag hade önskat att det var ett skämt.

Idag är det första april, men det jag verkligen skulle ha önskat att var ett aprilskämt var de massiva snömassorna som täckte Vasa igår. Det låg ca. 15 cm (blöt) snö på gångbanorna igår morse då jag skulle springa, och det var förstås inte plogat någonstans...

 

Vart tog våren vägen? Jackan på bilden är förresten från Newlines SS15-kollektion (Imotion Jacket) och den är så fjäderlätt och skön att springa i!

 

I och med gårdagens 18 (ganska tuffa) kilometer så landade mars månads löpsaldo på 300 km, vilket betyder 300 euro till välgörande ändamål. Jag hade hoppats på lite fler kilometer, men eftersom jag missade nästan en hel veckas löpning då jag var förkyld, så är det väl okej ändå. En av mina bekanta sprang 615 km i mars (och en annan över 800 km i februari), så jag ligger i lä distansmässigt ;)

 

I övrigt har jag nytt gymprogram från och med denna vecka, och jag har hunnit testa två pass: bröst/biceps/triceps i måndags och rygg/axlar i tisdags. Känner av en ordentlig träningsvärk i triceps och axlar i alla fall. Imorgon ska jag testa på nya benpasset!

01.04.2015 kl. 18:01

Intervaller!

Löpningen fortsätter att gå rätt så bra nu och igår vågade jag mig på intervaller igen. Längre intervaller, inte bara korta som jag kört några gånger under vintern. Tänkte lite på tusingar, men ville inte jämföra alltför mycket med mina gamla tider då jag sprang 6-8 tusingar och alla under fyra minuter, så jag satte ihop ett eget pass.

 

Luftade Newton-skorna för lite extra skjuts i steget.

 

Det blev ett upplägg på 2*(2000 m - 1500 m - 1000 m - 500 m) med en minut vila mellan intervallerna och tre minuters setvila. Totalt alltså 10 km i hög fart. 

 

Det var rätt så blåsigt, så jag var beredd på att få kämpa i motvinden på vissa intervaller, men jag var ändå positivt överraskad av att jag kunde hålla så pass hög fart. Den långsammaste intervallen var min andra 2000 meters intervall som hade ett medeltempo på 4:27/km, resten gick (betydligt) snabbare. Jag var inte ens många sekunder ifrån att springa tusingarna under 4 minuter, och kanske skulle jag ha gjort det om jag inte hade haft två längre intervaller i benen strax innan. En minut var kanske något kort vila efter 2000 meter och 1500 meter. Sista femhundringen blev en seg backintervall, så jag fick öva lite på att trycka ifrån uppför också.

 

Totalt blev det 17 km på 1:28 och där ingår alltså 12 minuter mycket långsam promenad (vilan mellan intervallerna), så både intervallerna och upp- och nerjoggen gick i riktigt bra fart. Hoppas det håller i sig fram till 12:e april i alla fall.

30.03.2015 kl. 19:26

Pannbensbygge.

Jag har starka ben. Jag har utmärkt kondition. Men jag har svagt pannben.

 

Igår var det därför dags att träna på pannbenet med ett ordentligt långpass då jag råkade ha en ledig dag. Pannbenet var svagt på förmiddagen och jag sköt upp och sköt upp starten, men vid 13-tiden kom jag mig iväg. Hann springa en timme innan det började regna. Regnet övergick sen i snöblandat regn för att sen sluta i snö. Och det blåste förstås ganska rejält, så jag fick verkligen träna pannben.

 

Inte från gårdagens långpass, utan från en solig morgonrunda tidigare i veckan.

 

Benen var pigga hela tiden och jag hade inga problem att hålla en jämn fart. Tryckte inte på speciellt mycket utan fokuserade på att nöta. Jag har bara två veckor kvar till Rotterdam maraton, så jag ville bara få in ett rejält långpass som mental boost. Pannbenet fick jobba en hel del där på mittan av rundan, speciellt som min axlar värkte då jag sprang med vätskeryggsäck för första gången på ett halvår och det var de inte vana med. Det blev bättre mot slutet av rundan, tack och lov.

 

 

Kom hem igen efter exakt 40 km (på drygt 3 h 50 min) och var genomblöt och lite frusen. Mycket nöjd med att jag genomförde hela passet och jag hoppas att jag ska komma runt i Rotterdam på en tid som i alla fall inte blir personsämsta. Har väldigt svårt att förutspå hur lungorna kommer att reagera i en högre fart i 3+ timmar, men jag håller tummarna för att det ska vara genomförbart (och ja, med 3+ timmar så menar jag nog närmare 4 än 3 timmar).

 

Helgen började bra i alla fall och det är med gott samvete som jag inte springer idag. Däremot funderar jag på ett discopass på gymmet, för lördagskvällar brukar vara så mysiga där.

28.03.2015 kl. 13:52

Vill inte jinxa, men...

Vågar knappt skriva det här, men jag sprang faktiskt ett bra pass idag igen. Det var strålande sol och vindstilla idag morse (men också -5 grader kallt) och jag sprang 18 km före jobbet. Höll 5:30-fart och hade hyfsad puls och det gör mig så glad, men också lite rädd att det snart kommer att komma ett enormt bakslag (igen). Det känns liksom lite för bra för att vara sant att löpningen faktiskt skulle börja funka (någotsånär) igen.

 

Shall I compare thee to a winter's day? Men det borde ju vara vår.

 

Håller i alla fall tummarna för att det inte bara är ett kortvarigt flyt, för det skulle nog kännas bra att kunna springa lite lättare igen.

25.03.2015 kl. 20:57

Alla goda ting är tre.

Det har blivit tre löppass på tre dagar för mig nu. Tre tior, som alla gått på 50-52 minuter. Lördagens tia skrev jag ju redan om, och igår blev det 5+5 km på löpbandet på gymmet (5 km före och 5 km efter styrketräning). Det går ju inte helt att jämföra med 10 km i ett sträck, men det kändes avslappnat och kontrollerat trots att jag sprang hela 3 km i 4:37-fart.

 

Tycker att värmen och svetten är jobbigast då jag springer på bandet. Skulle önska att gymmet hade några grader svalare i rummet med löpband.

 

Idag blev det sen alltså också, helt oplanerat, en tia i rätt så bra fart. Hade en lucka på jobbet på ungefär 2 timmar och for snabbt hem kastade i mig ett mellanmål, svirade om till löparkläder och stack ut. Det var grått och duggregnade lite, vilket gjorde att det inte alls var dammigt! Benen trummade på av sig själva och även om pulsen var lite högre än jag skulle önska, så är jag riktigt nöjd med att kunna springa i farter kring 5 min/km utan att känna att jag håller på att dö.

 

Kuriosa: då jag tog den här bilden utanför vårt hus kollade jag mycket noga att jag skulle vara ensam på innergården. Men tror ni inte att en snubbe kom ut på sin balkong just precis då jag låg där med benen i luften och tog kort? Låtsades stretcha.

 

Jag har också hunnit med ett bröst/triceps/mag-pass på gymmet idag morse. Var inte borta därifrån mer än 9,5 timmar (så lång tid som det var stängt). Tänkte köra på samma vikter i bänkpress som jag med lätthet körde tre set med förra veckan, men idag var det mycket tyngre. Så pass tungt att jag faktiskt inte klarade av min sista repetition i andra set och lämnade med stången halvvägs upp och kom inte längre upp. Fick släppa ner och be om hjälp av en kille som stod bredvid. Han hjälpte förstås gladeligen, men det var lite pinsamt ändå... Jag klarade ju faktiskt de där vikterna förra veckan. Han var i alla fall jättesnäll och sa att det bara är att säga till om jag behöver någon som säkrar :)

 

 

Förresten stannade en äldre man mig idag på min löprunda. Han ville bara säga att jag har en bra rytm och att jag ska "Anna palaa!" (alltså typ, fortsätta i samma stil/"kör bara kör" - svåröversatt). Ett litet vardagsguldkorn.

23.03.2015 kl. 20:30

Chillaxing.

Efter torsdagens fyra timmar träning och jobb var jag slut. Riktigt trött faktiskt. De där miserabla 25 kilometerna i dammoln tog musten ur mig och jag bestämde mig för en vilodag på fredagen. Det var strålande solunder dagen, och det var tur för då gick det mycket bra att se på solförmörkelsen. 

 

Här täcks ca. 85% av solskivan. Det är först år 2039 som vi nästa gång kan se en lika stor partiell solförmörkelse här i Skandinavien.

 

I övrigt tog jag det lugnt på fredagen. Chillaxade för fulla muggar. Veckohandlade, rockade sockorna och tog en kvällspromenad. En sån där ljuvlig kväll efter en lång arbetsvecka.

 

Ska jag vara ärlig så rockar jag sockorna ganska ofta. Om en strumpa får ett hål så slänger jag den, men inte den som är hel. Den kan jag matcha med en av de där strumporna som förlorat sitt par i tvättmaskinen då tvättmaskinsmonstret ätit upp den. Vad spelar det för roll om strumporna matchar eller inte?

 

På lördagen inledde jag dagen med en solskenspromenad med min fina kusin Daniela som har mindre än 4 veckor kvar till sin bikinifitnessdebut. Hon studerar i Umeå så vi ses inte så jätteofta just nu, så det var trevligt att få ses, även om hon är trött nu såhär i slutskedet av en lång diet. 

 

Fortsatte sen med att chillaxa hela lördagen typ. Hade tänkt springa, men kom mig aldrig ut och till sist föreslog mannen att vi skulle åka till mina föräldrar, så jag bestämde mig för att springa där istället. Tog ett tag innan jag kom mig ut där också, men i solnedgången for jag och springhunden Pepsi iväg.

 

 

De två första kilometerna gick långsamt, men sen började mina ben trumma på lite hårdare (och Pepsis små tassar ökade också farten där en bit bakom mig) och det fortsatte att gå snabbare och snabbare. Det kändes dessutom avslappnat och kontrollerat och pulsen var inte så hög att det skulle ha varit jätteobekvämt. Det blev flera kilometer snabbare än 5 min/km och till sist hade vi fått ihop 10 km på 52 minuter, vilket är riktigt bra för mig just nu. De sista 5 kilometerna gick på under 25 minuter, så det var progressivt och bra. En helt annan känsla än i torsdags!

 

Himlen var vacker där ute på landet under vår runda.

 

Idag har jag fortsatt chillaxa med en lååång sovmorgon (steg upp klockan 11!!) och sen har jag bara legat i soffan. Börjar dock bli dags att ta tag i jobb, matlådefix och gym. Har både tänkt styrketräna och springa på gymmet idag, så det lär ta nån timme det också.

22.03.2015 kl. 13:15

Ibland får man till det.

Jag har fortsatt att hosta hela veckan, men är i övrigt frisk som en nötkärna så jag tränar på. Det har blivit en del löpning och en del gym, precis som vanligt alltså. Ska dessutom få till ett rörlighetspass snart också. Vilket år som helst nu.

 

I början av veckan fick jag springa i soool!

 

Dagens träningssaldo är jag extra nöjd med: fyra timmar på en vardag! Hann med ett benpass på gymmet före jobbet. Svettigt och tungt som bara den, men skön känsla efteråt. For sen till jobbet för en kort dag och efter lunch for jag ut på ett längre löppass. Hade planer på 30 km, men det var så himla tungt idag (tror det berodde mycket på det där j*kla gatudammet), så jag kortade ner passet till 25 km. Nu efteråt låter jag som någon som rökt i 40 år, så det där dammet har nog satt sig i halsen. Hoppas det lättar snart, för jag vill inte behöva maratonträna på löpband eller på mjuka skogsvägar... Och ja, jag for tillbaks till jobbet efteråt. Hade möte. Kände mig sjukt effektiv.

 

I tisdags var jag dessutom och fixade till en ny frisyr. Efter att jag försökt bättra på min permanent i november så har mitt hår varit slitet, tunt och trist på höger sida av huvudet (dock inte på vänster). Jag har supertjockt hår, så att ha hår som ser tunt och livlöst ut har nästan orsakat en identitetskris hos mig. Nu räddade vi det med att klippa av massor och dessutom sätta i en mörkbrun färg.

 

 

Jag har inte färgat håret på 4 år eller så. Har haft min naturliga färg och trivts riktigt bra i det. Men nu när håret är torrt och skadat av permanenten (det var inte helt rätt gjort andra gången), så ser det friskare och bättre ut i mörkt. Hade mörkt också då jag startade den här bloggen 2010, så jag är inte fullt så ovan som mina kollegor :)

 

19.03.2015 kl. 19:55

Let there be light.

Min förkylning blev inte bättre och trots det strålande vackra vädret vilade jag från träning både fredag och lördag. Tog en promenad båda dagarna, men annars ingenting och det var inte lätt kan jag säga. Jag var ju inte så sjuk att jag låg däckad och efter de långa, mörka vintermånaderna var det ren tortyr att låta solskensdagar passera osprungna...

 

Igår friskförklarade jag mig själv och for ut på en lugn löptur. Pulsen hölls riktigt låg (farten var inte heller hög), och jag fick ihop 13 underbara kilometer i solskenet. Det var riktigt, riktigt skönt!

 

 

På kvällen, efter att alla matlådor var fixade, for jag en snabb sväng till gymmet också och kände på lite vikter. Fick superbra kontakt med ryggen, så det blev några övningar för rygg och axlar innan gymmet stängde och jag fick traska hem. 

 

Idag morse vaknade jag vid 6-tiden och for ut på en lugn morgonrunda. Det var underbart att se att det var ljust redan då och att solen var uppe och strålade för fullt vid 7. Jag höll noga koll på pulsen idag igrn (för jag hostar ännu en del), men den var lägre än på mycket, mycket länge, så jag räknar mig inte som sjuk (även om jag fortfarande låter förkyld, men jag har normal puls och noll känningar i halsen).

 

 

Jag fick in en tur till gymmet idag också. Bröst/triceps/mage stod på programmet. Bröstövningarna gick jättebra! Jag är lite fascinerad över hur snabbt det kan växla mellan vilka muskelgrupper som känns starkast och som utvecklas mest. Tyckte jag gick framåt massor med triceps för någon vecka sen, men nu står jag helt still - medan jag då ökar i bänkpress till exempel. Bra så länge något går framåt i alla fall :)

 

 

 

 

16.03.2015 kl. 18:39

Fröken rastlös.

Mina förkylningskänningar har inte gett efter, och man kan väl nog säga att jag är förkyld nu. Jag hostar och snorar, men har inte ont i halsen och är inte speciellt trött. Hoppade över löpningen igår (trots det underbara vädret!!) och tränade bara styrketräning (inte så himla jobbigt för hjärta och lungor), men idag blev jag för rastlös och tog en morgonlöptur.

 

 

Jag var mycket noga med att kolla pulsen hela rundan och den höll sig på en riktigt låg nivå faktiskt. Farten var ju förstås inte något att skryta med, men jag ville ju bara ut och röra på mig lite och det kändes inte alls fel. Visst kände jag av förkylningen lite grann, men inget halsont och inga konstiga pulsvärden, så det borde inte vara skadligt.

 

Blev lite kaxig av att löpningen gick så bra, så jag tränade faktiskt ben på gymmet på eftermiddagen också. Sänkte vikterna en aning så att det inte skulle vara någon maxträning och fokuserade istället fullt på kontakt. Blev kanske svettigare lite snabbare än vanligt, men det kändes inte heller fel att gymma. 

 

 

Jag hoppas jag ska kunna springa lite grann varje dag här under slutet av veckan också, för väderprognoserna är ju helt underbara, men med en månad kvar till Rotterdam kommer jag förstås inte att riskera något om jag börjar känna mig sämre än jag gör nu.

12.03.2015 kl. 20:53

 

Foto: Tor Wennström, Hbl.

 

Jag heter Johanna och jag är en löpare. Faktum är att jag är en ultralöpare. Jag har sprungit ultralopp på upp till 48 timmar och tror inte att det finns någon gräns för hur långt man kan springa. Ni får gärna kontakta mig på: johanna.hedvik [ät] gmail.comPersonbästa:

Halvmaraton 1:36:52 (2013)
Maraton 3:29:26 (2012)
100 km 9:03:43 (2013)
6 timmar 63,054 km (2009)
(Inofficiellt ~68 km (2013))
24 timmar 162,73 km (2010)
(Inofficiellt ~170 km (2012))
48 timmar 251,2436 km (2011)